Despre mine

Hello you!

Sunt Colectionara de cuvinte, o romanca stabilita in strainatate, unde si lucrez. Timpul liber incerc sa mi-l petrec facand ceea ce imi place cel mai mult: sa citesc si sa calatoresc. De fapt denumirea completa si corecta a blogului ar fi Colectionara de cuvinte si calatorii, insa ar fi fost cam lung, nu? 🙂

Insa pentru ca imi place si sa scriu si sa impartasesc lucrurile frumoase pe care le experimentez, am facut prin acest blog locul unde sper sa iti trezesc curiozitatea despre anumite locuri sau carti. Pe langa asta, am si o sectiune separata, legata de experientele mele mai inedite, care nu au legatura cu calatoriile sau cititul.

Spor la citit si la cat mai multe calatorii!

216899_210164879001444_605670_n

Advertisement

2 thoughts on “Despre mine

 1. Dragi prieteni. Sunt scriitorul Ionuţ Caragea (www.ionutcaragea.ro)

  Intrucat la inceputul carierei mele literare am pornit tot de pe bloguri si ateliere virtuale (vol. M-am nascut pe Google cat si vol Literatura virtuala si curentul generatiei Google demonstreaza acest lucru) si stiu ce inseamna ceea ce faceti si cat de important este, tin sa va felicit si sa va urez succes pe drumul pe care ati decis sa mergeti.

  Vin cu o propunere. Doresc sa va daruiesc o carte la alegere (de hartie sau electronica, cum doriti) din cele mai recente dintre aparitiile mele editoriale si m-ar interesa parerea dv. sincera. Recenziile dv le voi publica in revista pe care o conduc (http://aslrq.ro/ASLRQ_fichiers/revista.htm), iar mai apoi in volum. Toate cheltuielile de expeditie si tiparire le voi suporta eu.

  Cartile pe care vi le propun si din care trebuie sa alegeti sunt:

  Romanul de fictiune/fantasy Discipolii zeilor de altadata

  http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/proza%20S.F_files/discipolii.htm

  Romanul memorialistic Asculta-ti gandul si implineste-ti visele

  http://www.ionutcaragea.ro/proza_files/gandul.htm

  Volumul de poezii Umbra lucida

  http://www.ionutcaragea.ro/poezie_files/umbra%20lucida.htm

  Dupa cum vedeti, numerosi critici literari au scris despre cartile mele, dar si voi sunteti cititori seriosi si ma intereseaza opinia voastra. Tocmai de aceea v-am scris. Astept raspunsul dv cu drag si adresele dv in cazul in care doriti sa va trimit o carte din cele trei.

  P.S. Propunerea mea nu are nicio legatura cu concursul organizat de Hyperliteratura (pe care ii felicit oricum), eu va vad pe toti castigatori prin faptul ca cititi si promovati literatura. Tocmai de aceea voi trimite tuturor solicitantilor cate o carte.

  Toate gandurile bune,

  Ionut Caragea

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s